Opprinnelsen

Rimo Eiendom AS ble startet i 1996 av Finn Erik Byfuglien, Terje Fredriksberg og Jan Arne Krogsrud. De siste 5 årene har antall investeringer økt og vi er i dag blant de største eiendomsselskapene i Innlandet. Vi eier i tillegg Fabrikken Eiendom Brumunddal AS, Brumunddal Handelsbygg AS, Brumunddal Kontorbygg AS samt 75% av Belcanto Invest AS. Dette gjør at vi dag har en portefølje bestående av rundt 100.000 m2 med over 100 leietagere fordelt på 26 eiendommer. Selskapet har 8 ansatte som jobber med alt fra regnskap, driftstjenester, utleie/administrasjon og markedsaktiviteter inn mot konsern.

Tillit

En solid aktør man kan stole på. Vi ønsker å utvikle oss gjennom dialog med våre leietakere; både de små og de store. Vi ser på oss selv som åpne, løsningsorienterte, solide og langsiktige.

Gode sammen

Ved utvikling og bygging av både bolig og næringsområder krever det mye spesialkompetanse. Vi har tett dialog med utvalgte samarbeidspartnere som vi er avhengig av for å lage et best mulig produkt for våre kunder.

Hvordan vi jobber

Tidlig inne med arkitektbyrå og samarbeidspartnere som forstår kundens behov.

Prosessen med å finne nye lokaler kan ofte være tung for mange bedrifter. Problemstillinger som ofte går igjennom er beliggenhet, størrelse, standard på lokaler og hvor mye det vil koste å investere i nye lokaler. Gode lokaler er avgjørende for at en bedrift skal ha sunn vekst og fornøyde ansatte.

Ved å komme tidlig inn i prosessen skal vi være en god støttepartner for å tilpasse lokalene best mulig. De senere årene har vi gjort store og mindre tilpasninger av lokaler for våre kunder. For eksempel AO-senteret i Ringsaker, Innlandet Regnskapskontor, Rør og Sveiseteam, Toscana Restaurant og NAF. Rimo Eiendom samarbeider med de beste for å sikre de beste lokalene for våre kunder. Dette gir trygghet og en sømløs prosess for at de nye lokalene blir best mulig.

Våre medarbeidere

Finn Erik Byfuglien
Daglig leder
Tel: 90170794
Siv Iren Hopen
Regnskapsmedarbeider
Tel: 99369240
Are Simensen
Marked
Tel: 90782892
Olav Askehagen
Driftstekniker
Tel: 90968490
Jøran Krogsrud
Driftstekniker
Tel: 91904418
Jan Krogsrud
Driftsleder
Tel: 95204700
Piotr Szczypski
Drift

Åpenhetsloven

Retningslinjer for menneskerettigheter og anstendige forhold

Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold ble vedtatt for å sikre at norske virksomheter tar et aktivt ansvar for å respektere og fremme grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Loven har som formål å fremme åpenhet og ansvarlighet i norske virksomheters arbeid med menneskerettigheter og arbeidsforhold.

Ved spørsmål som gjelder åpenhetsloven, ta kontakt på:
post@rimo-eiendom.no