Industrigata 50, Lillehammer Næringspark

Stor næringseiendom sentralt plassert i Lillehammer

Bruttoareal

Bruttoareal

15 800 m²

Byggeår

Byggeår

1963

Egnet til

Egnet til

industri, lager

Status

Status

Utleid

Store næringsarealer

Tidligere Nortura sine lokaler på Lillehammer. Det ble i 2015 besluttet at virksomheten skulle flyttes til Rudshøgda. I 2017 kjøpte og overtok vi eiendommen som på det tidspunkt hadde 2 leietagere. I dag er det stor aktivitet på eiendommen med alt fra regnskapskontor, NAF og Motorspeed.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert i et veletablert industrifelt i Lillehammer. Lillehammer-regionen består av kommunene Øyer, Gausdal og Lillehammer. Idag bor det rett i underkant av 40 000 mennesker i regionen og denne er i stadig vekst. Lillehammer er fylkeshovedstad og regionsenter med privat og offentlig tjenesteyting og arbeidsplasser også for omkringliggende kommuner. Næringslivet er variert og i vekst, og regionen har mange spennende kompetansearbeidsplasser. Korte avstander gjør regionen til en naturlig bo- og arbeidsregion.

Bildegalleri

Eiendommens potensiale

En del av et stort næringsområde.

Lillehammer skal utvikles til å bli et attraktivt vekstmiljø for kontor, handel og industri. Her skal eksisterende bedrifter videreutvikles og nye skapes. Næringsgården ligger midt i hjertet av Lillehammers satsingsområde for handel og industri. Som leietaker i Næringsgården vil du være med på en spennende utvikling.